[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Om Hempel

Hempel är en världsledande färgleverantör som är verksam inom segmenten Sjöfart, Industri, Container, Yacht samt Dekorativ.

Hempel lägger stort fokus på forskning och utveckling, avancerade produktionstekniker och professionell rådgivning rörande ytbehandling – allt för att våra kunders investeringar ska hållas säkra och vackra under lång tid. Vårt koncept är enkelt: vi är nyfikna, kreativa och självkritiska och strävar alltid efter att skapa mervärde för våra kunder.

Dessutom anser vi att färgindustrin ska bidra till en bättre miljö. Därför investerar vi i avancerade, vattenbaserade produkter och innovativa idéer som kan hjälpa våra kunder att sänka bränsleförbrukningen, reducera utsläppen och uppnå sina miljömål.

Vi erbjuder våra kunder ett komplett sortiment av ytbeläggningslösningar och teknisk rådgivning. Om du vill veta mer om våra produkter och vårt arbete ber vi dig gå in på vår hemsida.

Våra medarbetare

Välkommen till Hempel

Våra 5 000 medarbetare lever och arbetar i fler än 45 länder över hela världen. Du träffar några av dem i den här filmen.

hempel_welcome 

Kontakt

För ytterligare information vänligen kontakta