[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Nedladdningsbart material

Våra broschyrer täcker en rad olika ämnesområden och du kan enkelt ladda ned dem som PDF-filer för att läsa dem senare. Vi har också utvecklat en serie appar som gör det lätt för dig att få tillgång till den senaste informationen om oss och våra produkter.

Hempels appar

Har du provat någon av de senaste Hempelapparna? Härnedan hittar du mer information om våra appar, med en kort beskrivning, förhandstitt och länkar för att ladda ned dem. Vissa av apparna kan laddas ned direkt till mobilen, via Google Play Store eller AppStore, så att du alltid har dem med dig. Andra kommer du enkelt åt via din webbläsare.
+/-
 1. Colour Converter

  En app som gör det enkelt att hitta rätt färgnyanser. Den konverterar färger till  Hempels färgnyanser eller till RAL-systemet och hjälper dig även att  hitta liknande färger och färggrupper.

   

  Mobilversion

  Appen kan laddas ned direkt till din mobiltelefon, via Google Play Store eller AppStore, så att du alltid har den med dig.

  CC-appqr_cc

  Webbversion

  Colour Converter finns också i en version för din webbläsare.
 2. Hempels datablad

  Med Hempels datablad får du tillgång till säkerhetsdatablad, produktdatablad samt appliceringsinstruktioner för Hempels produkter direkt i mobilen (internetanslutning krävs). För att hitta rätt dokument kan du antingen ange produktnummer (5 eller 10 tecken) eller scanna produktens streckkod som finns på färgburken.

   DS-appqr_ds

Hempels broschyrer

Härnedan hittar du broschyrer och informationsblad om våra olika produktsegment. Om du inte kan hitta den broschyr du är intresserad av är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att få rätt information. 

Kontakt

För ytterligare information vänligen kontakta

newsletter_spring_2019

Nyhetsbrev

Ladda ned och läs Hempels senaste nyhetsbrev (Vår 2019)